Hooaega alustanud Vesik: vorm on täitsa tip-top

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristo Kollo (vasakul) ja Rivo Vesik.
Kristo Kollo (vasakul) ja Rivo Vesik. Foto: Aldo Luud / Õhtuleht

Rannavõrkpallurid Rivo Vesik ja Kristo Kollo alustasid hooaega Türgis Antalyas peetaval CEVi satelliitturniiril, kus said neljapäeval ühe kaotuse ja ühe võidu.

Avamatšis kaotati Venemaa paarile Konstantin Semjonov - Jaroslav Koškarjovile 2:1 (19, -14, 10).

«Sellest mängust on tegelikult veidi kahju, sest see oli võidetav ja mängisime hästi. Ise oleme süüdi, et lasime selle kolmandasse geimi ja seal oli neil juba õnne rohkem,» sõnas Vesik Postimehele. «Vorm on hetkel täitsa tip-top, pärast pikka laagriperioodi eeldasin hullemat.»

Miinusringis alistati 2:0 Türgi paar Emir Kavuzlu-Volkan Gögtepe ja homme tulevad eestlastele vastu sakslased Sebastiad Dollinger-Armin Dollinger või Poola paar Maciej Kosiak-Maciej Rudol. «Türklased olid tasemelt selgelt nõrgemad ja võidus kahtlust ei tekkinud,» kommenteeris Vesik teist kohtumist.

«See võistlus on ettevalmistavaks turniiriks MK-sarjale, mis algab meie jaoks 22. aprillil Hiinas. Pärast Türgi turniiri tuleme tagasi koju ja siis ehk treenime Lätis või Soomes. Kuskile kaugele enam ei lähe,» lisas Vesik.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles