Maskis Torrese väravad tõid Chelseale võidu, Bale viidi platsilt kanderaamiga minema

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fernando Torres väravat tähistamas.
Fernando Torres väravat tähistamas. Foto: SCANPIX

Jalgpalli Euroopa liigas peeti veerandfinaalide avakohtumised ja eelkõige saatis edu koduväljakul mänginud meeskondi. Ainsana ei suutnud koduväljakueelist ära kasutada Tottenham Hotspur.

Eelmisel hooajal Meistrite liigas võidutsenud Londoni Chelsea jätkab tänavu häid esitusi Euroopa liigas ning veerandfinaali avakohtumises alistati Kaasani Rubin koduväljakul 3:1. Võitjate poolel lõi nina kaitsva maskiga mänginud Fernando Torres kaks väravat (16. ja 70. minutil) ja korra oli täpne Victor Moses (32.). Külaliste ainsa tabamuse autoriks oli Bibras Natcho, kui ta realiseeris 41. minutil penalti.

Ainsa klubina ei suutnud täna koduväljakul võitu teenida Tottenham, kes viigistas 2:2 FC Baseliga. Basel asus 34. minutiks 2:0 juhtima, kui värava olid kirja saanud Valentin Stocker (30.) ja Fabian Frei (34.). 40. minutil suutis Emmanuel Adebayor Tottenhami kaotusseisu vähendada ja 58. minutil viigistas kohtumise seisu Gylfi Sigurdsson.

Viigist valusamaks hoobiks olid Tottenhami jaoks kindlasti Gareth Bale’i, Aaron Lennoni ja William Gallasi vigastused. Lisaminutitel hüppeliigest vigastanud Bale viidi seejuures platsilt ära kanderaamil.

Avakohtumises tundsid võidurõõmu veel Istanbuli Fenerbahce ja Lissaboni Benfica. Fenerbahce alistas 2:0 Roma Lazio ja Benfica 3:1 Newcastle Unitedi. Kõigis neljas paaris peetakse kroduskohtumised järgmise nädala neljapäeval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles