Kalju leegionär suure mängu eel: ei usu, et Flora alistamisega probleeme tekib

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Yankuba Ceesay
Yankuba Ceesay Foto: jkkalju.ee

Jalgpalli Eesti meistriliiga homse viienda vooru keskses kohtumises võõrustab Tallinna FC Flora laupäeval kell 14 Sportland Arenal Nõmme JK Kaljut. Mõlemal klubil on hetkel neljast mängust kogutud 10 punkti, mis annab kohe tabeli tipus.

Kui Flora on hooaja alguses teeninud võidud Tallinna Kalevi, Paide Linnameeskonna ja Narva JK Transi üle ning viigistanud debütandi Tallinna FC Infonetiga, siis Kalju sai jagu Paidest, FC Kuresaarest ja Tallinna FC Levadiast, kuid viigistas JK Sillamäe Kaleviga.

«Ega nad taktikaliselt midagi muutnud ei ole. Nad hoiavad sama joonist nagu nad on mänginud Igor Prinsi käe all, kuigi nad on saanud mängijaid juurde ja võib-olla mingeid nüansse mitmekesistanud. Tuli veel Voskoboinikov juurde ja mängivad kahe ründajaga ees, kus tahavad oma võimu näidata. Eks meil ole selle vastu oma rohi ja sellega me peame ka neid võitma,» rääkis FC Flora peatreener Marko Lelov laupäevase kohtumise eel.

«Tundub, et vastane on tugevamaks läinud. Räägivad küll, et on nõrgem, aga need hooajaeelsed mängud ei näita mitte midagi. Hooaja alguses neil oli võib-olla väike kramp, aga nüüd on sellest üle saadud, nagu näitas ka võit Levadia vastu,» lisas Flora keskkaitsja Karol Mets.

«Laupäeval ootab meistriliigas ees liidrite mäng, mille võitja jätkab vooru lõpus esikohal ning me tõsiselt arvame, et see meeskond oleme meie. Me oleme näljased ning motiveeritud ning võit Levadia üle oli alles algus. Ootame kindlasti ka fänne staadionile ning ma olen kindel, et saame nendega arvestada,» lausus JK Kalju abitreener Fredo Getulio Aurelio.

«Meie treeningud on läinud hästi ning meeskonna sisekliima on väga hea. Me oleme piisavalt hea meeskond, et see mäng võita, ning ma ei usu, et meil sellega probleeme tekib. Hetkel on meie tugevaim konkurent Levadia,» kommenteeris Kalju keskväljamees Yankuba Ceesay.

Täispilet homsele põnevusmängule maksab 3 eurot, sooduspilet (õpilased, üliõpilased, pensionärid) 1,5 eurot, kuni 12-aastased pääsevad matšile tasuta.

Homme kell 17 on meistriliigas vastamisi Tallinna FC Levadia ja JK Sillamäe Kalev (Maarjamäe kunstmurustaadion), Narva JK Trans ja JK Tallinna Kalev (Narva Kalevi staadion) ning Paide Linnameeskond ja Tallinna FC Infonet (Paide kunstmurustaadion).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles