Legendaarne Rootsi tennisist: usun UFOdesse ja hauatagusesse ellu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Legendaarne Rootsi tennisist Björn Borg.
Legendaarne Rootsi tennisist Björn Borg. Foto: AP / Scanpix

Viimane aasta on legendaarsele Rootsi tennisistile, endisele maailma esireketile Björn Borgile olnud üsna raske aasta – ta kaotas nii oma isa Rune Borgi kui ka treeneri ja hea sõbra Lennart Bergelini. Seetõttu on tennisetäht hakanud uskuma hauatagusesse ellu.

«Mul on väga raske olnud ja tegelikult on siiani,» vahendas Expressen Borgi intervjuud lennukompanii SAS ajakirjale Scanorama. «Tahaksin, et rohkematel inimestel oleks oma vanematega nii hea läbisaamine kui mul oma isaga oli. Igatsen teda väga, ta oli mu parim sõber.»

Viiekordne Wimbledoni võitja rääkis, et isa on tema unenägudes üks peamisi tegelasi. «Usun siiralt, et meil on võimalik teispoolsusega ühendust võtta,» tunnistas Borg, kes on võitnud ka kuus Prantsusmaa lahtiste tiitlit. «Pärast surma elu jätkub.»

52-aastane Borg usub, et isa tahtlikult ilmutab end tema unenägudes. «Võin voodis lebada ja tema peale mõelda, aga kui uinun, on see tema otsus, et ta mu unenägudesse tuleb,» selgitas Borg. «Seetõttu usun, et on olemas ka hauatagune elu. Lisaks usun ma UFOdesse.»

«Usun lendavatesse taldrikutesse,» jätkas ta. «Kahjuks  pole ma ühtegi oma silmaga näinud. Kuid elus on mõningad asjad, mida tahaksin veel kogeda.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles