Halb üllatus: Ivanov sai Davis Cupi avamängus kindlalt lüüa

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vladimir Ivanov
Vladimir Ivanov Foto: Liis Treimann

Plovdivis alanud tennise Davis Cupi II liiga üleminekumängul Bulgaaria – Eesti mängis Vladimir Ivanov (ATP 443.) avakohtumises alla oma võimete ja kaotas Tihomir Grozdanovile (636.) tund ja 50 minutit kestnud mängu 4:6, 1:6, 3:6.

Tulemus räägib iseenda eest – Ivanovil polnud võimalustki matš enda kasuks pöörata. Talvel Iirimaa vastu kohati hiilgemängu näidanud Ivanov eksis nii palju, et bulgaarlasele piisas vaid palli mängus hoidmisest. Eestil on mõistagi raske varakevadel väljas mängida, kuid meeskond sai Plovdivis siiski kuus päeva harjutada, kirjutab Tennis.ee.

«Mingi mänguvälise põhjusega ei saa seda kaotust vabandada,» ütles Plovdivis viibiv Eesti Tennise Liidu peasekretär Allar Hint. «Vova ei saanud servi kuidagi sisse ning tegi ohtralt lihtvigu.»

Tänases teises mängus on Eestil märksa raskem võitu loota, kui Markus Kerner (1343.) võtab mõõtu Dimitar Kuzmanovilt (580.).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles