Raul Must kohtub Soome turniiril vana tuttava Ville Långiga

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raul Must.
Raul Must. Foto: Andres Haabu

4.-7. aprillini toimub Soomes, Vantaas Euroopa Sulgpalliliidu karikasarja turniir Finnish Open 2013.

Turniiri teisel võistluspäeval kohtuvad meeste üksikmängu teises ringis omavahel Eesti esireket Raul Must (BWF 94) ja Soome esireket Ville Lång (BWF 55). Must ja Lång on rahvusvahelistel turniiridel omavahel kohtunud 8 korda, millest 1 korra on võitnud eestlane ja 7 korral soomlane. Tänast mängu on võimalik jälgida Badminton Europe TV vahendusel ja kohtumise orienteeruv algusaeg on kell 17.45.

Laura Vana (BWF 128) võitis naiste üksikmängu esimeses ringis soomlannat Riikka Sinkkot 21-11, 21-17 ja kohtub teises ringis paigutatud Tšehhi mängija Kristina Gavnholtiga (BWF 33), nende mäng algab täna kell 18.20. Karoliine Hõimul oli esimeses ringis vastaseks venelanna Anna Astrakhantseva, kuid põlvevigastuse tõttu loobus Hõim võistlemisest.

Rainer Kaljumäe, kes jõudis põhiturniirile, võites kvalifikatsiooni, kaotas esimese paigutusega inglasele Rajv Ousephile 10-21, 16-21.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles