PSG peatreener vihastas Beckhami pihta suunatud kriitika peale

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David Beckham (keskel) kuulus PSG veerandfinaalmängus Barcelona vastu algkoosseisu.
David Beckham (keskel) kuulus PSG veerandfinaalmängus Barcelona vastu algkoosseisu. Foto: SCANPIX

PSG jalgpalliklubi peatreener Carlo Ancelotti reageeris vihaselt väidetele, nagu oleks klubi rikkad Qatari omanikud andnud talle käsu teisipäevases Meistrite liiga mängus David Beckham algkoosseisu lülitada.

37-aastane Beckham oli enne veerandfinaalmängu Barcelonaga käinud PSG eest platsil vaid viis korda ning kuulunud algkoosseisu kõigest korra. PSGga viiekuulise lepingu sõlminud Beckhami kogemusi eelistati Marco Veratti nooruslikule uljusele, et taltsutada Barcelona keskväljapaari Xavi-Andres Iniesta.

«See on vale, et omanikud käskisid mul Beckham mängu panna. Kõik peavad mõistma, et presidendid on väga intelligentsed inimesed ja nad ei saa treenerit sundida kedagi mängu panema. Sest antud juhul vastaks treener selle peale presidendile – hea küll, ole ise treener, mina lähen koju,» esines Ancelotti mõistukõnega.

«Minu treenerikarjääri jooksul pole ükski president mulle sellist käsku andnud, olgu selleks siis Berlusconi, Abramovitš või Nasser,» nimetas Ancelotti AC Milan, Londoni Chelsea ja PSG omanikke. Samuti üllatas teda ajakirjanike kriitika Beckhami aadressil – nii hindas näiteks spordileht L’Equipe inglase teisipäevast esitust kümnepallisüsteemis vaid kolme punktiga.

«Beckham tegi väga hea mängu ja täitis täpipealt minu käske, jagades kiireid sööte. Kriitika on ebaõiglane,» noomis Ancelotti ajakirjanikke. «Kui meie meeskond oli esimese pooltunni jooksul hea, siis seepärast, et Beckham oli hea.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles