Gareth Bale’i vigastus osutus kardetust kergemaks

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gareth Bale (pikali) vigastas matšis Baseliga hüppeliigest.
Gareth Bale (pikali) vigastas matšis Baseliga hüppeliigest. Foto: SCANPIX

Tottenham Hotspuri jalgpallimeeskonna tähtmängija Gareth Bale vigastas Euroopa liiga veerandfinaali avakohtumise viimastel minutitel Baseli vastu hüppeliigest ja viidi kanderaamiga väljakult minema. Nüüd selgus, et mängumehe vigastus on kardetust kergem.

Bale peab vahele jätma Tottenhami kaks järgmist kohtumist ja seejärel saab ta taas tiimi aidata. Walesi koondislasel jäävad vahele mängud Evertoniga ning Euroopa liiga veerandfinaali korduskohtumine Baseliga, kirjutab Sportsmail.

Uuringu tulemused näitasid, et tänavu Inglismaa kõrgliigas 17 väravat löönud Bale võib väljakule naasta 21. aprillil, kui Tottenham kohtub Manchester City’ga. Tottenham hoiab Inglismaa liigas praegu 57 punktiga kolmandat kohta, kuid neil on konkurentidest üks kohtumine rohkem peetud.

Kahest järgmisest kohtumisest jäävad kõrvale ka William Gallas ja Aaron Lennon, kes said samuti matšis Baseliga vigastada. Lisaks on Tottenhami põhitegijatest trauma tõttu praegu väljaku kõrval ka Jermain Defoe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles