Maailma esireket Serena Williams mängib finaalikoha eest enda õega

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Serena Williams
Serena Williams Foto: SCANPIX

Naiste tennise maailma esireket Serena Williams mängib Charlestonis peetava WTA turniiri poolfinaalis enda vanema õe Venusega, viimati olid õed vastamisi 2009. aasta WTA finaalturniiril.

Toona jäi peale Serena, võites 6:2, 7:6 (4), vahenda tennis.com. Omavahelistes mängudes juhib Serena 13:10.

Liivaväljakul olid nad viimati vastamisi aga 2002. aasta Prantsusmaa lahtiste meistrivõistluste finaalis, ka siis jäi peale Serena. Charlestonis mängitakse rohelisel liivaväljakul, sellisel pinnasel pole õed varem omavahel mänginud.

Nii Serena kui Venus Williams pidid eile pidama kaks kohtumist, kuna neljapäevast mängupäeva segas vihm. 3. ringi kohtumises alistas Serena Williams 6:4, 6:2 läbi kvalifikatsiooni põhiturniirile pääsenud ameeriklanna Mallory Burdette’i (WTA 99.) ning oli veerandfinaalis 6:4, 6:1 parem tšehhitar Lucie Safarovast (WTA 19.).

Venus Williams (WTA 24.) sai 3. ringi 6:2, 4:6, 6:2 jagu USAd esindavast Varvara Lepchenkost (WTA 27.) ning võitis veerandfinaalis 6:4, 6:4 ameeriklanna Madison Keysi (WTA 77.).

Teises poolfinaalis lähevad vastamisi serblanna Jelena Jankovic (WTA 18.), kes oli kindlalt 6:2, 6:1 parem kanadalanna Eugenie Bouchardist (WTA 114.) ning šveitslanna Stefanie Voegele (WTA 63.), kes alistas üllatuslikult 3:6, 6:4, 6:4 Taanit esindava Caroline Wozniacki (WTA 10.).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles