HITO lõpetas põhiturniiri võiduga Pärnu üle, Tallinna Kalev alistas Rapla

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
KK Pärnu pidi täna tunnistama KK HITO paremust.
KK Pärnu pidi täna tunnistama KK HITO paremust. Foto: Mati Hiis / Õhtuleht

Korvpalli Eesti meistriliigas peeti täna põhiturniiri viimased kohtumised. KK Hito teenis hooaja kolmanda võidu, alistades üllatuslikult 82:72 KK Pärnu.

Seni olid Pärnu ja HITO sel hooajal kohtunud kolmel korral ning kõikides mängudes oli peale jäänud Pärnu. HITO eest viskas Siim Laur täna 25 punkti, Georg Tambre lisas 13 ning Tõnis Uueküla ja Sander Saare kumbki 11 silma. Pärnu parim oli 22 punkti visanud ja 10 lauapalli võtnud Augustas Peciukevicius.

Tallinna Kalev alistas võõrsil 89:82 Rapla. Huvitaval kombel väljus Tallinna Kalevi ja Rapla vahel põhihooajal peetud neljast mängust võitjana alati võõrsil mänginud meeskond.

Tallinna Kalevi resultatiivseim oli täna 15 punkti visanud Emmanuel Okoye, Raido Roos ja Mario Paiste lisasid kumbki 13 ja Marc Campbell ning Janis Vahter 12 silma. Rapla eest viskas Illimar Pilk 18 ning Rait-Riivo Laane 17 punkti.

Eesti meistriliiga play-off’idega tehakse algust teisipäeval, kui BC Kalev/Cramo võõrustab Tallinna Kalevit, ülejäänud veerandfinaalpaarid alustavad kolmapäeval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles