Reinar Hallik: motivatsioon on enne play-off'e kõva

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reinar Hallik
Reinar Hallik Foto: U-Mobiteleco

Eesti korvpallikoondislase Reinar Halliku kodumeeskond Craiova lõpetas Rumeenia korvpalli kõrgliiga põhiturniiril 4. kohaga ning alustab 13. aprillil koduväljakul kolme võiduni mängitavat veerandfinaalseeriat Gaz Metani vastu.

«Viimase mängu võõrsil saime nende käest 35 punktiga tappa, nii et motivatsioon on kõva neile ära panna ja poolfinaali edasi liikuda,» sõnas Hallik ERR-i spordiportaalile. «Õnneks on meil koduväljakueelis ning nad peavad esimesed 2 mängu meie kodus 4500 karjuva ning laulva inimese ees mängima. Hooaja jooksul oleme ainult korra suures saalis kaotanud,» lisas ta.

Halliku sõnul on Rumeenia liiga tänavu väga tasavägine ning seda näitas ka põhiturniir, kus seitset esimest võistkonda lahutas vaid kolm võitu. «See on selline ulme liiga, et 7 tiimi võivad meistriks tulla, kuigi viimase 10 aasta jooksul on Ploiesti võitnud 9 tiitlit. Sel aastal aga ei pea enam rumeenlane väljakul olema ning nüüd on konkurents läinud tõesti väga tihedaks ning igas tiimis on 6-7 välismaalast,» ütles Hallik.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles