Pareiko tõrjus penalti, kuid Wisla kaotas Gliwice Piastile

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sergei Pareiko.
Sergei Pareiko. Foto: SCANPIX

Eesti jalgpallikoondise väravavaht Sergei Pareiko tõrjus Poola kõrgliigas Gliwice Piasti vastu küll penalti, kuid Krakowi Wisla kaotas lõpuks ikkagi 1:2.

Ivica Iliev viis küll Wisla koduväljakul juba 8. minutil juhtima, kuid 20. minutil tegi Pareiko karistusalas penaltit väärt vea. Oma vea paikas puurilukk aga kohe ise, tõrjudes Tomasz Podgorski 11 meetri karistuslöögi.

Wisla domineeris mängu ka teisel poolajal, kuid 70. ja 73. minutil suutsid vastased palli Pareiko selja taha saata ning 1:2 kaotusega mäng Wislale lõppeski. Viigivärava puhul ei tegutsenud seejuures kõige õnnestunumalt ka Pareiko, kelle käte kaudu pall posti kõrvalt väravasse lipsas.

Gliwice Piast tõusis 33 punktiga viiendale kohale, Wisla jätkab 27 punktiga 10. kohal. Samas lahutab 7. ja 11. kohta vaid kolm punkti. Hooaja lõpuni jääb üheksa vooru.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles