Lotuse boss kritiseeris tagantjärele Räikköneni

Oliver Lomp
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kimi Räikkönen.
Kimi Räikkönen. Foto: SCANPIX

Lotuse vormel-1 meekonna boss Eric Boullier kommenteeris Red Bulli piloodi Sebastian Vetteli meeskonna korralduste eiramist ja viskas tagantjärele pisikese kivi ka enda tiimi piloodi Kimi Räikköneni kapsaaeda.

Räikkönen ütles eelmisel hooajal Abu Dhabi etapi võidu poole kihutades tiimi raadiosse, et need lõpetaksid talle käskluste jagamise, kuna ta teab ise ka, mida ta teeb. Boullier ütles nüüd, et soomlase selline käitumine polnud õige.

«Nii juhtub, kuna adrenaliin möllab ja võidust tulenev ärevus on suur, aga tegelikult ei tohiks selliseid asju juhtuda!» kinnitas prantslane.

«Üks meie piloot on kuulus selle poolest, et teeb, mida heaks arvab, kuid kui sinu seljataga on 600 inimese töö ja vaev, pead sa oma tiimi austama,» lisas Boullier.

Boullier on ka kindlal veendumusel, et Red Bulli meeskond peaks Malaisia MM-etapil tiimikorraldusi eiranud ning meeskonnakaaslasest Mark Webberist möödunud Vettelit kindlasti karistama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles