Video: vigastatud Mägi võidab tugevat Poola maasvõitlejat

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil Janusz Staszewski (kinnastel sinine teip) vs Lauri Mägi (kinnastel punane teip). Kohtumise võitis Lauri Mägi.
Pildil Janusz Staszewski (kinnastel sinine teip) vs Lauri Mägi (kinnastel punane teip). Kohtumise võitis Lauri Mägi. Foto: Margus Ansu

Vaata videost Eesti sportliku vabavõitluse liiga eelmise ürituse – Raju X – võitlusmatši, kus Saaremaal elav vabavõitleja Lauri Mägi suudab vigastatuna (kubemelihase venitus) puuri minnes pidada mänguplaanist perfektselt kinni ning vältida tugeva Poola maasvõitleja Janusz Staszewski mahaviimisi ja alistusi. Lisaks vastasele võitis Mägi ka kihlveokontoreid, mis, arvestades meeste tausta, olid omajagu Eesti võitleja kahjuks.

Lauri Mägi on Eesti MMA-võitleja, kelle profikontol kaks võitu ja mitte ühtegi kaotust. Mõlemal eelmisel üritusel (Raju 9 ja 10) on Mägi seisnud vastamisi kogenud ja tugevate välisvastastega Prantsusmaalt ja Poolast, kellede üle on õnnestunud väga pingelistes matšides ka võidud võtta.

Sportlik vabavõitlus ehk MMA on kahevõitlusala, mille eesmärgiks on selgitada sportlikus keskkonnas välja parim võitleja. Raju on Eesti sportliku vabavõitluse liiga, mille matšid toimuvad Eestis ainulaadses, võrkaiaga piiratud puuris. Järgmine üritus – Raju 11 – toimub 20. aprillil Tallinnas Saku Suurhallis. Raju on võimalus jälgida ka neil, kes kohale tulla ei saa – kogu üritusest tehakse Postimehe vahendusel rahvusvaheline HD-kvaliteediga otseülekanne: sport.postimees.ee/raju.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles