McLaren enne Hiina etappi: oleme probleemidele jälile saanud

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jenson Button McLareni roolis.
Jenson Button McLareni roolis. Foto: SCANPIX

McLareni vormel-1 meeskond on nädalavahetusel toimuva Hiina GP eel optimistlik, sest nende sõnul on kahel esimesel etapil autosid vaevanud probleemid tuvastatud.

Sel hooajal on McLaren teeninud vaid neli punkti ehk 62 võrra vähem kui tabeliliider Red Bull. Tabelis ollakse 11 meeskonna seas alles seitsmendal kohal. Mullu oldi kahe etapi järel seejuures ise esimesed. «See pole idaalne algus, aga usun meeskonda ja usun autosse,» lausus meeskonna tegevjuht Jonathan Neale BBCle. «Teame, milles probleemid on, ning usun, et liigume nüüd õiges suunas.»

Malaisia ja Hiina etappide vahele jäänud kolme nädala jooksul on auto kallal kõvasti tööd tehtud. «Võtame Hiinasse kaasa suure hulga uuendusi – osa kuulub auto tavapärase arenduspaketi hulka, osa aga on välja töötatud seda arvestades, kuidas auto praegu käitub,» selgitas Neale. «Seetõttu ootab meid reedesel vabatreeningul ees kõva töö, et kõik toimima saada. Sergiol ja Jensonil tuleb pikk tööpäev,» viitas ta pilootidele Sergio Perezile ja Jenson Buttonile.

Samas hoidus Neale garantiide jagamisest. «Mingit võluvitsa ei ole. Parema kiiruse peavad tagama mitmed erinevad uuendused,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles