Distsiplinaarkomisjon arutab Nõmme Kalju peatreeneri saatust neljapäeval

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nõmme Kalju peatreener Igor Prins.
Nõmme Kalju peatreener Igor Prins. Foto: Tairo Lutter / SL Õhtuleht

Jalgpalliliidu distsiplinaarkomsijon koguneb neljapäeval, et arutada muuhulgas Nõmme Kalju peatreeneri Igor Prinsi käitumist laupäevase FC Flora-Nõmme Kalju kohtumise ajal ja järel, vahendab soccernet.ee.

«Oli kolm episoodi – sõnavõtud meedias, füüsiline kontakt kohtunikuga pärast mängu ja ebaväärikas sõnaline kontakt kohtunikuga pärast mängu," loetles jalgpalliliidu infojuht Mihkel Uiboleht Soccernet.ee-le intsidente, mida neljapäeval komisjonis arutama asutakse.

«Analoogset juhtumit, kus oleks kombineeritud mitu taolist asja, ei ole olnud. Aga treeneripoolse taolise sõnakasutuse puhul on nii Eesti kui maailma praktika sarnane – tavaliselt määratakse sel puhul juhendamiskeeld teatud perioodiks ja rahatrahv,» märkis ta.

Lisaks sõnas Uiboleht, et koosolekul võetakse luubi alla ka sama mängu korralduslik pool ehk FC Flora tegutsemine. «Näiteks mängijate ja kohtunike pääs väljakult riietusruumi selliselt, et ei toimuks segunemist publikuga,» ütles infojuht ning lisas, et Flora fännidel puudus ka pürotehnika kasutamiseks luba.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles