Karpak hoiab maailma edetabelis viiendat kohta

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Deniss Karpak
Deniss Karpak Foto: Erakogu

Rahvusvahelise Purjetamisliidu äsja avaldatud värskes maailma edetabelis paikneb Finn klassis purjetav Deniss Karpak 5. positsioonil.

Mullu kevadel mõnda aega paremusjärjestuses esikohta hoidnud Deniss Karpak (KST) on seega tabeli eelmise, kuu aja taguse väljaandega võrreldes ühe koha ära andnud ning peab hetkel tunnistama austraallase Brendan Casey, USA purjetaja Caleb Paine'i, venelase Alexey Selivanovi ning rootslase Björn Allanssoni üleolekut.

Lauri Väinsalu (ROPK) on tõusnud Finn klassi edetabelis 43. kohalt 19. kohale ning Martti Kinkari (ROPK) on langenud 115. kohalt 121-le.

Laser Standardil on meie purjetajatest parimana Karl-Martin Rammo (ROPK/TJK) hoidmas 16. kohta. Tema seni parimaks tulemuseks on veebruari kuu 6. asetus.

Naiste 470 klassis on Marjaliisa Umb ja Elise Umb (PSS Maru) on edetabelis 44. kohal. Ränkingu tipus asetseb Brasiilia paatkond Fernanda Oliveira ja Ana Luiza Barbachan.

RS:X purjelaual on naiste seas Ingrid Puusta (NYCS) 45. ning meeste hulgas Johannes Ahun (NYCS) 162. positsioonil. Esikohal on naistest itaallanna Flavia Tartaglini ja meestest hispaanlane Ivan Pastor Lafuente.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles