Kohtunikku sõimanud Balotelli sai kolmemängulise karistuse

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mario Balotelli (paremal) sattus kohtunikega sõnavahetusse.
Mario Balotelli (paremal) sattus kohtunikega sõnavahetusse. Foto: SCANPIX

Ründaja Mario Balotelli sai pärast Manchester Cityst kodumaale AC Milani siirdumist esimese mängukeelu - järgmised kolm kohtumist tuleb tal vahele jätta.

Mängukeelu põhjus on lihtne - nimelt saatis Balotelli pärast 2:2 viigiga lõppenud mängu Fiorentina vastu kohtunike suunas teele sõimuvalangu. Põhjuseks oli tõenäoliselt mängus teenitud kollane kaart, mis oli talle tänavu juba viies, sellega kaasneb aga automaatne kohustus üks mäng vahele jätta. Sõimu eest määras Itaalia liiga distsiplinaarkomisjon ründajale kaks mängu lisakaristust.

Balotelli peab vahele jätma mängud Napoli, Juventuse ja Cataniaga. Milanile on hetkel oluline iga punkt, sest pärast viiki Fiorentinaga langeti liigatabelis kolmandaks. Itaalia kõrgliigast pääseb otse Meistrite liiga alagrupiturniirile vaid kaks esimest, kolmas meeskond peab alustama play-off-faasist.

Nädalavahetus oli Balotellile üldse kehvavõitu, sest teel Fiorentinasse jäi ta rongis vahele sigareti tõmbamisega. Ka selle teo eest ootab teda tõenäoliselt klubipoolne rahatrahv.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles