MMA-võitleja suri kaotatud debüütmatši ajal saadud vigastustesse

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Meelis Tomson / Õhtuleht

Nigeeriast pärit MMA-võitleja Felix Pablo Elochukwu pidas laupäeval Kanadas oma elu esimese amatöörmatši, mis sai ülimalt traagilise lõpu.

Kolmandas raundis määrati tehniline nokaut, mille järel kukkus 35-aastane võitleja kokku ning hiljem suri. Kohtunik peatas võitluse, kui Elochukwu ei suutnud ennast enam kaitsta. Esialgu ei paistnud mehel ühtegi tõsisemat vigastust olevat, kuid mõni aeg hiljem ta suri.

Pole kindel, kas ta suri kiirabis või haiglas, kirjutab intelligencer.ca. «Ma nägin teda paar nädalat tagasi oma sünnipäeval ja siis oli ta matši suhtes väga optimistlik,» rääkis Elochukwu sõber. «Sellest pidi saama tema läbimurre kõrgemasse seltskonda.»

Võitluse korraldas kohalik amatöörklubi, kes kirjutas juhtunust ka oma Facebooki lehel. «Kaotasime ühe MMA-perekonna liikme ja avaldame talle sügavat austust. Tema perekond ja sõbrad on meie palvetes, » seisis teates.

Uudis on saanud teravat vastukaja, sest võitlus ei olnud ametlik ning turvalisus ei olnud samal tasemel nagu profivõistlustel. Mõnel pool on avaldatud arvamust, et sellised võistlused peaksid olema keelatud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles