Marca: Falcao liitub enam kui 50 miljoni euro eest Manchester Unitediga

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Radamel Falcao
Radamel Falcao Foto: SCANPIX

Hispaania juhtiv spordileht Marca tuli täna lagedale tõelise pommuudisega, kui teatati, et Atletico Madridi colombialasest ründetäht Radamel Falcao on lähedal liitumisele Manchester Unitediga.

Varem on spekuleeriud, et 27-aastane Falcao kõige tõenäolisem uus mängupaik on Chelseas või Madridi Realis, kuid nüüd pööras Marca kõik pea peale. Nende allikate sõnul võib United olla teinud juba ettemaksu, et suvine üleminek ära kindlustada.

Sarnane asi juhtus ka mõned aastad tagasi, kui David de Gea Madridist Manchesteri liikus. Ka see üleminek oli Marca teatel kokku lepitud juba mitu kuud varem, kuigi asjaosalised seda eitasid.

Väidetavalt on suur osa umbes 50 miljoni suurusest üleminekusummast juba ära makstud ning Falcaost saab suvel Unitedi mängija.

Kui Marca väited tõeseks osutuvad, siis on oodata väga huvitavat suve, sest üsna ebatõenäolisena tundub, et Manchester United oma kõik praegused ründajad meeskonda jätab.

Kas meeskonnast võib lahkuda Wayne Rooney või Robin van Persie? Või moodustatakse megaründejõud, millele lisanduksid veel Javier Hernandez ja Danny Welbeck.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles