Naiste meistriliiga finaalis mängivad Eclex ja Audentese SG/Noortekoondis

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jane Svilberg
Jane Svilberg Foto: basket.ee/Argo Luigas

Kolmapäeval selgus Eesti naiste korvpalli meistriliiga teine finalist, kelleks on Audentese SG/Noortekoondis. Kolmandas ja otsustavas poolfinaalmängus saadi 51:46 jagu Tallinna Ülikoolist ja pääseti 2:1 seeriavõiduga finaali, kus vastaseks tiitlikaitsja Eclex.

Otsustavas kohtumises ei suutnud kumbki naiskond mängu alguses vahet sisse teha ja nii lõppes esimene veerandaeg viigiseisul 12:12. Teisel veerandajal suutis kogenum Tallinna Ülikooli naiskond oma mängu rohkem peale suruda ning poolajaks oldi ees 31:24. Kolmandal veerandal pääses ülikoolinaiskond Janne Ritsi tabavast viskest 13 punktiga juhtima, kuid enne viimast veerandaega oli nende eduseis vaid neli silma – 37:33. Pärast Birgit Piiburi korvi olid tablool viiginumbrid 37:37, ent lõpus olid kindlama käega noored Audentese mängijad, kes võtsid 51:46 võidu.

Võitjatele tõi Jane Svilberg 20 punkti, Trine Kasemägi lisas 16 punkti ja 12 lauapalli. Tallinna Ülikooli kasuks viskas Nele Laurimaa 13 punkti, Kerttu Jallai lisas 11 punkti ja 11 lauapalli.

Reedel algavas finaalis mängivad seega kaks Jaanus Levkoi juhendatavat naiskonda Audentese ja Eclex. Mäng toimub Audentese spordihallis kell 18.00.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles