CSKA ja Real võitsid kindlalt, tiitlikaitsja raskustega

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nenad Krstic (paremalt teine) püüab palli korvi toimetada.
Nenad Krstic (paremalt teine) püüab palli korvi toimetada. Foto: SCANPIX

Korvpalli Euroliiga veerandfinaali avakohtumises sai tiitlikaitsja Piraeuse Olympiacos jagu Anadolu Efesist 67:72. Vägeva etteastega sai hakkama mullu finaalis võidukorvi visanud Georgios Printezis 26 punktiga. Meeskonna mängumootor Vassilis Spanoulis panustas 9 punkti ja 8 söötu.

Türgi klubile sai saatuslikuks eelkõige halb tabavus – 19 kolmesest leidis tee korvini vaid üks, lisaks puudus Efesi mängus teravus, kogu kohtumise jooksul teeni vaid 7 vabaviset.

Moskva CSKA alistas  kodus kindlalt 89:78 Vitoria Caja Laborali. CSKA parimana viskas Sonny Weems 19 punkti, Milos Teodosic lisas 17 ja Nenad Krstic ning Sasha Kaun kumbki 16 silma. Hispaania klubi resultatiivseim oli Fabien Causeur 17 punktiga, Andres Nocioni viskas 16 silma.

Madridi Real sai suure võidu Tel Avivi Maccabi üle. Pärast seda, kui Maccabi võitis avaveerandi 23:14, suutsid nad teisel veerandil visata vaid neli punkti, väljakuperemeeste 24 vastu ning mäng oli sisuliselt tehtud. Lõpuks näitas tabloo Reali võitu 79:53.

Rudy Fernandez viskas Reali kasuks 15 punkti.

Kolme võiduni peetavad veerandfinaalid jätkuvad juba neljapäeval, kui seeria teise kohtumise peavad Barcelona ja Ateena Panathinaikos.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles