Piltuudis: naisrattur tegi Saganit järele ja krabas meesoost autasustajat tagumikust

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Austraalia rattur Loren Rowney jäljendas Peter Saganit ja näpistas poodiumil seistes autasustajat tagumikust.
Austraalia rattur Loren Rowney jäljendas Peter Saganit ja näpistas poodiumil seistes autasustajat tagumikust. Foto: instagram.com/johnvalenzuela

Eelmisel nädalal pälvis kõvasti kriitikat Slovakkia rattur Peter Sagan, kes märtsikuu viimasel päeval Flandria velotuuri auhinnatseremoonial näpistas poodiumitüdrukut tagumikust.

Samal ajal, kui blond kaunitar Sagani ees tuuri võitnud Fabian Cancellarale põsemusi andis, otsustas Slovakkia rattaäss naist tagumikust näpistada. Hiljem esines ta avaliku vabandusega ning nentis, et poleks pidanud niimoodi käituma ning vabandas nii poodiumitüdruku kui ka kõikide teiste ees, keda tema tegu pahandas.

Mitte aga kõik ei mõistnud 23-aastast Saganit hukka ja tema kaasmaalased levitasid suhtlusportaalis Facebook üleskutset näpistada võõraid inimesi tagumikust.

Sagani tegu kordas ka Austraalia rattur Loren Rowney, kes laupäeval USAs peetud võistluse Redlands Bicycle Classic järel otsustas meessoost autasustajat tagumikust näpistada.

Võistlustel kolmanda koha saanud Rowney kirjutas hiljem Twitterisse: «See vaene kutt ei saanud vist üldse aru, mis toimub!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles