Barcelona püstitas Meistrite liigas võimsa rekordi

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
FC Barcelona peatreener Tito Vilanova (vasakul) platsile saatmas Lionel Messit.
FC Barcelona peatreener Tito Vilanova (vasakul) platsile saatmas Lionel Messit. Foto: SCANPIX

FC Barcelona jalgpallimeeskond viigistas eile Meistrite liigas koduväljakul 1:1 PSGga ja pääses kahe mängu kokkuvõttes edasi tänu võõrsil löödud väravatele (avamäng Pariisis lõppes 2:2).

Poolfinaali jõudnud Barcelona on nüüd Meistrite liigas jõudnud nelja parema sekka kuuel aastal järjest ja tegemist on Meistrite liiga absoluutse rekordiga, kirjutab uefa.com.

«Oleme väga õnnelikud, kuna meil õnnestus lüüa viigivärav, mida me ka väärisime. PSG on suurepärane meeskond ja meil võttis aega, et oma rütm kätte saada,» sõnas Barcelona tabamuse autor Pedro.

Meistrite liigas jõudis tänavu poolfinaali kaks Hispaania (FC Barcelona, Madridi Real) ja kaks Saksamaa klubi (Müncheni Bayern, Dortmundi Borussia). Poolfinaalide paarid loositakse reedel Nyonis, loosimine toimub Eesti aja järgi kell 13.00.

Eurosarjades on nii Barcelona kui ka Real jõudnud poolfinaali 29 korda, Bayern on nelja edukama sekka pääsenud 23 ja Borussia seitse korda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles