Wenger on valmis oma tähtmängija Chelseale loovutama

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Emmanuel Adebayor
Emmanuel Adebayor Foto: Reuters / Scanpix
Londoni Arsenali jalgpalliklubi peatreener Arsene Wenger on valmis, et ründaja Emmanuel Adebayor lahkub suvel võistkonnast.

Samas ei ole Wengeril ka midagi selle vastu, kui Adebayor peaks liituma nende konkurendi Londoni Chelseaga, kirjutab Guardian.

«Loomulikult on see ebaharilik,» lisas Wenger. «Samas oleme neile müünud Ashley Cole’i ning ostnud nende käest William Gallase. Seega ei saa midagi välistada, kuna selliseid tehinguid on kavarem tehtud. Kui mängija tahab klubist lahkuda, siis ta peaks seda tegema. Minu jaoks ei ole probleem, kui ta lahkub mõne meie konkurendi juurde.»

Adebayori seostatakse Chelseaga, kuna klubi arvatav uus peatreener Carlo Ancelotti on pikka aega ründaja mängu imetlenud. Eelmisel suvel soovis Ancelotti Adebayori Itaaliasse tuua, kuid AC Milani omanik Silvio Berlusconi soovis klubis näha hoopis Ronaldinhot.

 

 

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles