Lance Armstrong on sattunud suurtesse raskustesse?

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lance Armstrong
Lance Armstrong Foto: SCANPIX

Endine jalgrattastaar ja ennast dopingu tarvitamises süüdi tunnistanud Lance Armstrong müüs maha oma Austins asuva hiiglasliku kodu. Armstrongi maja ostis endale rikkur Al Koehler.

Maja väärtuseks oli ametlikel andmetel 3 miljonit eurot, kuid kohalike maaklerite andmetel oli maja hinnaks koguni 7,7 miljonit eurot. Samas märkis Koehler, et tema poolt makstud summa ei olnud viimasele ligilähedanegi, kirjutab AP.

Armstrong oli Austinis asuvas villas elanud alates 2004. aastast. Kinnisvaratehingut kinnitas ka Armstrongi pressiesindaja Mark Higgins, kes märkis siiski, et endine rattur jääb ka edaspidi Austinisse elama. Samas ei täpsustanud Higgins müügi põhjuseid.

Dopingu tarvitamist tunnistanud Armstrong jäi teatavasti ilma kõikidest Tour de France’i võitudest ning ameeriklase vastu on seejärel esitatud ka mitmeid rahalisi nõudmisi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles