Video: vabavõitleja Tseiko alistab vastase 40 sekundiga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil Eric Cebarec (kinnastel sinine teip) vs Alik Tseiko (kinnastel punane teip). Kohtumise võitis Alik Tseiko.
Pildil Eric Cebarec (kinnastel sinine teip) vs Alik Tseiko (kinnastel punane teip). Kohtumise võitis Alik Tseiko. Foto: Margus Ansu

Vaata videost Eesti sportliku vabavõitluse liiga eelmise ürituse – Raju X – võitluse peamatši, kus Eesti esivõitleja Alik Tseiko teeb matšile kiire lõpu, alistades 40 sekundiga prantsuse võitleja Eric Cebareci läbi tehnilise nokaudi.

Alik Tseiko on Eesti MMA-võitleja, kelle profikontol seitse võitu ja üks kaotus. Tugeva maadlustaustaga Alik treenib hetkel Soomes ja USAs American Top Teamis ning loodab oma võitlejakarjääri jätkata teisel mandril.

Sportlik vabavõitlus ehk MMA on kahevõitlusala, mille eesmärgiks on selgitada sportlikus keskkonnas välja parim võitleja. Raju on Eesti sportliku vabavõitluse liiga, mille matšid toimuvad Eestis ainulaadses, võrkaiaga piiratud puuris. Järgmine üritus – Raju 11 – toimub 20. aprillil Tallinnas Saku Suurhallis. Raju on võimalus jälgida ka neil, kes kohale tulla ei saa – kogu üritusest tehakse Postimehe vahendusel rahvusvaheline HD-kvaliteediga otseülekanne: sport.postimees.ee/raju.

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles