Kirsipuu ja Kangerti klubi aitab südamehaigeid lapsi

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Astana rattameeskond.
Astana rattameeskond. Foto: SCANPIX

Järgmisel nädalal stardib grupp amatöörrattureid Prantsusmaa linnast Saint-Etienne'ist teele Pariisi põhjaosas asuvasse Le Stade de France'i poole, vahendab spordipartner.ee.

Rattaretk võetakse ette, et toetada heategevusorganisatsiooni Green Heart, mis on loodud Prantsuse meistriliigas osaleva AS Saint-Etienne'i jalgpallimeeskonna fännide poolt. Suure panuse annab sellesse projekti ka Tanel Kangertile ja Jaan Kirsipuule palka maksev Astana.

Kasahstani klubi mänedžer, Londoni olümpial grupisõidus kuldmedali võitnud Aleksandr Vinokurov võtab ligi 600 km pikkusest heategevuslikust sõidust ise osa ning annetab sinna ka oma olümpiasärgi ja Astana tiimi kasutuses oleva Specializedi jalgratta. 42-liikmelisse ratturite seltskonda kuuluvad Vinokurovi kõrval näiteks veel kahekordne Tour de France'i võitja Bernard Thevenet ja Saint-Etienne'i vutiklubi president Roland Romeyer.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles