Kohtunikku müksanud ja solvanud Igor Prins sai kolmemängulise juhendamiskeelu

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nõmme Kalju peatreener Igor Prins.
Nõmme Kalju peatreener Igor Prins. Foto: Tairo Lutter / SL Õhtuleht

Eesti Jalgpalli Liidu (EJL) distsiplinaarkomisjon arutas oma tänasel koosolekul möödunud laupäeval Eesti meistriliiga mängul Tallinna FC Flora – Nõmme JK Kalju toimunud vahejuhtumeid.

Komisjon vaatas läbi mängu kohtuniku ja inspektori ettekande, mõlema klubi selgitused ning tutvus vahejuhtumeid pealt näinud inimeste ütlustega.

Distsplinaarkomisjon otsustas karistada Nõmme JK Kalju peatreener Igor Prinsi kolmemängulise juhendamise ja tehnilises alas viibimise keeluga meistriliigas, samuti trahviti klubi summas 500 eurot. Otsuse tegemisel arvestati Nõmme JK Kalju klubi esindajate avaldusi ajakirjanduses, mille abil üritati mõjutada kohtunike tegevust ja nende määramist meistriliiga mängudele, samuti Igor Prinsi ja mängu peakohtuniku vahel aset leidnud kehalist kontakti ning Igor Prinsi poolt mängu peakohtuniku suunas solvavate väljendite kasutamist pärast kohtumist.

FC Flora sai pürotehnika sanktsioneerimata kasutamise eest 150 euro suuruse rahatrahvi ning mängukorralduslike põhimõtete rikkumise eest hoiatuse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles