Urmas Tali: täna oli õnn viiendas geimis meie poolel

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Urmas Tali.
Urmas Tali. Foto: Liis Treimann / Postimees

Eesti võrkpallimeistrivõistluste finaalseeria kolmas kohtumine Pärnu VK ja Tallinna Selveri vahel lõppes ülipõneva mängu järel Pärnu 3:2 võiduga.

Pärnu meeskonna peatreenr Urmas Tali sõnul oli neil otsustavas viiendas geimis ka õnne.

«Esimesed kaks geimi tegutsesime hästi, ent siis vajusime ära,» sõnas Tali pärast kohtumist. «Lõpus ei tulnud meile rumalaid eksimusi sisse ja suutsime mängu enda kasuks kallutada. Viiendas geimis oli ka rohkem õnne, tavaliselt on õnn meid otsustavatel hetkedel maha jätnud.»

Tallinna Selveri juhendaja Avo Keele sõnul oli seeria kolmas kohtumine kõrgetasemeline ja võidu otsustasid pisiasjad. «See oli mängu moodi mäng. Otsustavaks said meie jaoks lõpuks kaks ühesesse blokki löödud palli,» ütles Keel. «Teisest geimist on natuke kahju, tegime seal paar lohakuse viga. Lõpuks olid nemad lihtsalt mõnes momendis paremad ja nii see viies geim otsustati. Väga hea tasemega mängudes see nii ongi,» lisas Keel.

Seeria neljas mäng peetakse juba reedel kell 20.00 Kalevi spordihallis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles