Bulls lõpetas Anthony 36 punktist hoolimata NBAs Knicksi võiduseeria

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nate Robinsoni (palliga) ja Carmelo Anthony punktiduellis jäi peale viimane, kuid võidu võttis Robinsoni koduklubi Chicago Bulls.
Nate Robinsoni (palliga) ja Carmelo Anthony punktiduellis jäi peale viimane, kuid võidu võttis Robinsoni koduklubi Chicago Bulls. Foto: SCANPIX

Korvpalliliigas NBA peeti läinud ööl vaid kaks kohtumist. New York Knicksi 13-mänguline võiduseeria lõppes lisaajakaotusega Chicago Bullsile.

Kodusaalis mänginud Bullsil oli pärast Carmelo Anthony vabaviskeid võimalus juba normaalajal võit võtta, kuid Luol Dengi vise läks mööda. Kuna 0,3 sekundit enne sireeni eksis viskel ka Anthony, mindi lisaajale, seal spurtis Bulls aga tänua Dengi korvidele ja Nate Robinsoni vabavisetele ette ning võitis lõpuks 118:113.

Bullsi parim oli kõik kümme vabaviset tabanud ja 35 punkti kogunud Robinson, Jimmy Butler lisas 22 punkti ja võttis ka 14 lauapalli. Vaid kaheksa mehega mänginud Knicksi poolel jäi liiga skooritabeli liidri Anthony arvele 36 punkti ja 19 lauapalli, J. R. Smith kogus 28 silma ja võttis 14 lauapalli.

Õhtu teises mängus alistas läänekonverentsi liider Oklahoma City Thunder kindlalt 116:97 Golden State Warriorsi. 31 punkti, 10 lauapalli ja 8 korvisöötu kogunud Kevin Durantil jäi napilt puudu kolmikduublist, Kevin Martin lisas 23 ja Russell Westbrook 18 punkti. Warriorsi parim oli 22 punkti ja seitsme korvisööduga Stephen Curry.

Tulemused:

Chicago Bulls - New York Knicks 118:111 la

Golden State Warriors - Oklahoma City Thunder 97:116

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles