Raju videoblogi: huvilised saavad fännikeskuses puuris oskusi proovile panna

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Postimees koostöös Propapanda Productionsiga toob lugejateni Eesti sportliku vabavõitluse liiga Raju videoblogi, kus tutvustatakse järgmisel üritusel – 20. aprillil Tallinnas peetaval Raju 11 – osalevaid Eesti sportlasi ning Raju telgitaguseid.

Tänases blogis on juttu Solarise keskuses püsti pandud fännikeskusest, kus huvilised saavad täna ja homme Raju võitluspuuris sõbralikus keskkonnas sportlastega mõõtu võtta, lisaks toimuvad näidistreeningud ning ka avatud treeningud, kus saab Raju sportlaste käe all enda võitlusoskust lihvida.

Sportlik vabavõitlus ehk MMA on kahevõitlusala, mille eesmärgiks on selgitada sportlikus keskkonnas välja parim võitleja. Raju on Eesti sportliku vabavõitluse liiga, mille matšid toimuvad Eestis ainulaadses, võrkaiaga piiratud puuris. Järgmine üritus – Raju 11 – toimub 20. aprillil Tallinnas Saku Suurhallis. Raju on võimalus jälgida ka neil, kes kohale tulla ei saa – kogu üritusest tehakse Postimehe vahendusel rahvusvaheline HD-kvaliteediga otseülekanne: sport.postimees.ee/raju.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles