Eclex asus finaalseeriat juhtima

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eclexi korvpallinaiskond.
Eclexi korvpallinaiskond. Foto: basket.ee

Eesti naiste korvpallimeistrivõistlustel tehti täna algust finaalseeriaga ning võidurõõmu tundis tiitlikaitsja Eclex. Avamängus alistas Eclex 80:77 Audentese SG/Noortekoondise.

Mäng kulges väga tasavägiselt ja palju polnud puudu, et selgelt favoriidiseisuses olev Eclex oleks märksa nooremate käest kaotuse saanud. Avapoolaja võitis Eclex 39:36. Kolmanda veerandaja alguses vahetus liider mitmel korral, ent siis suutis Eclex väikese vahe sisse mängida ja võitis veerandaja 59:55. Neljas veerandaeg oli tõeline põnevuslahing, kui kolm minutit jäi mängida, oli Audentes juhtimas 72:69. 1.30 enne mängu lõppu oli Audentes peal 74:75, ent siis tõid Heila Rosenfedti ja Mirjam Nikolai punktid Eclexile siiski raske võidu.

Võitjate kasuks viskasid Mirjam Nikolai 22 ja Heila Rosenfeldt 18 punkti. Kaotajate edukamad olid Trine Kasemägi 16 ja Birgit Piibur 15 silmaga. Eclexi poolel langes kohtumise avaveerandil rivist Annika Köster, kes vigastas hüppeliigest.

Kolme võiduni mängitava seeria teine kohtumine peetakse esmaspäeval kell 17.00 Audentese spordihoones.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles