Eesti naisjuuniorid said MMil 7. koha

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti naisjuunioride vehklemiskoondis: (vasakult) Katrina Lehis, Gaia-Marianna Siim, Veronika Zuikova ja Anu Hark.
Eesti naisjuunioride vehklemiskoondis: (vasakult) Katrina Lehis, Gaia-Marianna Siim, Veronika Zuikova ja Anu Hark. Foto: Juhan Salm

Eesti naisjuunioride epeekoondis koosseisus Katrina Lehis, Veronika Zuikova, Gaia-Marianna Siim ja Anu Hark kaotas Porecis toimuval juunioride MMil veerandfinaalis napilt 44:45 Lõuna-Koreale ja sai 27 riigi konkurentsis 7. koha.

Lõuna-Korea vastu oli Eesti terve kohtumise tagaajaja rollis. Märkimisväärne on see, et Eesti kaotusseisus 27:35 suutis Veronika Zuikova eelviimase, kaheksanda minimatši võita 7:1 ja vähendada kaotusseisu 34:36-le. Viimases kaptenite kohtumises suutis Lehis omakorda matši viigistada ja normaalaeg lõppes viigiseisul 44:44. Otsustaval torkel oli kindlam aga Lõuna-Korea naiskonna kapten ning Eestil tuli vastu võtta napp ühetorkeline kaotus.

Avaringis oli Eesti kindlalt 45:16 parem Kolumbiast ja kaheksandikfinaalis alistati Poola 44:37. Kohtumises Poola vastu juhtis Eesti suurema osa matšist, viimasele minimatšile mindi viigiseisul 35:35. Koondise liider ja värske MM-pronks Lehis näitas viimases kohtumises head võistlusnärvi ning alistas poolatari Jagoda Zagala koguni 9:2.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles