Beckhamiga lapsi meelitanud pedofiil mõisteti vangi

Oliver Lomp
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David Beckham
David Beckham Foto: SCANPIX

Inglismaal mõisteti kuueks aastaks vangi mustkunstnik ja meelelahutaja Ivan Russell, kes kasutas jalgpallistaari David Beckhami nime laste meelitamiseks.

Russell kohtus David ja Victoria Beckhamiga 2006. aastal Hispaanias ning jäädvustas hetke pildile. Hiljem kasutas Russell pilti kurjasti ära – ta näitas fotot oma ohvritele ning rääkis, et ta on Beckhami parim sõber ja isiklik mustkunstnik.

«Lapsed olid vaimustuses, et ta tunneb Beckhamit. Lapsed jumaldasid teda selle eest. Ükskord ta tahtis, et ma mängiksin telefonis Victoriat, aga ma keeldusin,» kommenteeris 44-aastane Russelli tüdruksõber Georgie Hill, kelle kahtlutuste tõttu õnnestus mehele jälile saada.

Hill avastas juhuslikult mehe arvutist ebasündsaid laste pilte ning andis mehe üles. Kohus selgitas välja, et kokku tegutses mees pedofiilina 18 aastat.

Kõnealust fotot näeb SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles