Agent: Neymari saabudes ei sõltuks Barcelona edu ainult Messist

Oliver Lomp
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neymar
Neymar Foto: SCANPIX

Lõuna-Ameerikas FC Barcelona asjadega tegelev agent Andre Cury kinnitas, et FC Barcelona ootab Neymarit avasüli enda ridadesse. Cury on kindel, et Neymari saabumine Barcelonasse lisaks katalaanidele lisakäigu ning klubi ei sõltuks nii palju enam Lionel Messist.

«Barcelona on Neymarist väga huvitatud. Ta on kindlasti meie esimene valik. Barcelona ei värba tavaliselt palju mängijaid, kuid Neymarit me tahame. Oleme kohe valmis pakkumise tegema, kui ta on valmis Santosest lahkuma,» ütles Cury Radio Globo'le.

 

«Messi, Xavi ja Iniesta ootavad Neymarit. Kui ta saabub, lõppeb see, et Barcelona on liialt Messist sõltuv. Aga lõppeb ka see, et Santos on liialt Neymarist sõltuv. Neymar on Messi tasemele lähedal,» arvas Cury. «Kahe-kolme aasta pärast võib kogenud Messi juba noort Neymarit söötudega usaldada nagu Ronaldinho usaldas omal ajal Messit.»

 

Neymaril on Santosega leping 2014. aasta maailmameistrivõistluste lõpuni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles