Video: NBA täht Nowitzki vabanes pikalt tüli teinud habemest

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dirk Nowitzki, sel pildil veel habemega.
Dirk Nowitzki, sel pildil veel habemega. Foto: SCANPIX

NBAs Dallas Mavericksi meeskonnas mängiv korvpallitäht Dirk Nowitzki ajas viimaks maha habeme, mis oli tema lõuga juba mitu kuud kaunistanud.

Mavericksi mängijad leppisid jaanuaris omavahel kokku, et mitte keegi ei aja habet enne, kui meeskond saavutab võiduprotsendiks taas 50. Viimati oli Dallas selle tähiseni küündinud mullu 12. detsembril, kuid eilne 107:89 võit Golden State Warriorsi üle tähendab, et kaks mängu enne hooaja lõppu on Dallasel koos 40 võiu ja 40 kaotust.

Nowitzki vabanes tüütust lõuakaunistusest kohe pärast mängu, tehes seda riietusruumis ajakirjanike silme all. Mängujärgsele pressikonverentsile ilmus sakslane juba sileda lõuaga. «See asi kasvas liiga kaua. Isegi naine lõpetas mu suudlemise millalgi veebruaris. Hea tunne on jälle habet ajada. Mul kulus selleks minut-poolteist, siis läksin treenerit kuulama. Seejärel jooksin tagasi ja kraapisin ülejäänud kaela ja kõrvatagused puhtaks. Õnneks tõi keegi suurema tera, sest väikesega olin päris hädas,» kommenteeris Nowitzki väljaandele Fort Worth Star.

Dallas ei pääse pärast 2000. aastat küll esmakordselt kohamängudele, kuid eilne õhtu oli Nowitzki jaoks tähtis isiklikus plaanis - ta jõudis 20. mehena nende korvpallurite sekka, kes visanud karjääri jooksul NBAs vähemalt 25 000 punkti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles