Raju videoblogi: vabavõitleja Helin Paara aitab taastada inimeste tegevusvõimet

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Postimees koostöös Propapanda Productionsiga toob lugejateni Eesti sportliku vabavõitluse liiga Raju videoblogi, kus tutvustatakse järgmisel üritusel – 20. aprillil Tallinnas peetaval Raju 11 – osalevaid Eesti sportlasi ning Raju telgitaguseid.

Täna tutvustatakse 28-aastast Sindist pärit Helin Paarat, kes töötab tegevusterapeudina. MMA-võitlejana on Paara profikontol 1 võit ja 2 kaotust. Amatöörina on Paara võitnud kahed järjestikused Soome lahtised meistrivõistlused (2013 ja 2011) ning samuti toonud põhjanaabrite juurest koju ühe hõbemedali, võisteldes 2011. aastal samaaegselt lausa kahes erinevas kaaluklassis. 20. aprillil peetaval üritusel Raju 11 läheb Eesti võitlejanna vastamisi 29-aastase Zarah Fairniga Prantsusmaalt (4 võitu, 2 kaotust).

Sportlik vabavõitlus ehk MMA on kahevõitlusala, mille eesmärgiks on selgitada sportlikus keskkonnas välja parim võitleja. Raju on Eesti sportliku vabavõitluse liiga, mille matšid toimuvad Eestis ainulaadses, võrkaiaga piiratud puuris. Järgmine üritus – Raju 11 – toimub 20. aprillil Tallinnas Saku Suurhallis. Raju on võimalus jälgida ka neil, kes kohale tulla ei saa – kogu üritusest tehakse Postimehe vahendusel rahvusvaheline HD-kvaliteediga otseülekanne: sport.postimees.ee/raju.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles