Reinar Hallik: möll jätkus veel riietusruumide juures

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reinar Hallik.
Reinar Hallik. Foto: u-mobitelco.ro

Eesti korvpallikoondislase Reinar Halliku koduklubi Craiova kaotas Rumeenia meistrivõistluste veerandfinaali teises kohtumises kodus Gaz Metanile 87:90 (21:28, 21:26, 14:26, 31:10) ja on kolme võiduni peetavas seerias 0:2 taga.

Halliku arvele kogunes 26 minutiga 16 punkti, kaks lauapalli, üks resultatiivne sööt, vaheltlõige ja blokeeritud vise ning kaks pallikaotust. Kohtumine lõppes aga rüselusega, millele suudeti punkt panna alles riietusruumide juures, vahendab ERR Sport.

«Mängu keskel eemaldati meie tagamees, kes läks pärast kohtumist vastastega kätlema, kuid nende tsenter lõi ta käe minema,» meenutas Hallik sündmuste käiku Vikerraadio vahendusel. « Möll jätkus veel riietusruumide juures, enne kui mehed rahunesid. Nüüd on ilmselt oodata mängukeelde ja tagatipuks jooksis veel väljakule fänn, seega saab klubi ka trahvi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles