Lotuse boss: Räikkönen ei sõlmi kellegagi eellepingut

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kimi Räikkönen.
Kimi Räikkönen. Foto: SCANPIX

Lotuse vormel-1 meeskonna boss Gerard Lopez teatas, et nende tiimi soomlasest piloot Kimi Räikkönen on meeskonnas õnnelik ja ei vaheta Lotust Red Bulli vastu.

Red Bulli omanik Dietrich Mateschitz on juba maininud, et nad võivad olla huvitatud Räikköneni palkamisest. «Arvan, et Red Bullil on endal piisavalt tegemist ja meie läbisaamine Kimiga on suurepärane,» teatas Lopez The Sun’ile.

«Meile sobib praegune olukord ja samamoodi sobib ka talle (Räikkönenile). Võin teile kinnitada, et Kimi ei ole selline mees, kes sõlmiks kellegagi eellepingu. Ta ei tee seda kellegagi!» teatas Lopez. «Kui suudame talle vajaliku garanteerida, siis ma ei näe põhjust, miks ta peaks kusagile mujale minema. Ma arvan, et Kimi jääb meiega.»

Räikkönen on tänavust hooaega alustanud korralikult ja MM-sarja üldarvestuses on ta 49 punktiga teine. Esikohal on Sebastian Vettel 52 ja kolmandal Fernando Alonso 43 silmaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles