Keel: koondises on need, kes hetkel parimad

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti koondise peatreener Avo Keel.
Eesti koondise peatreener Avo Keel. Foto: Laura Oks

Eesti koondise peatreener Avo Keel nimetas kandidaadid eelseisvaks MM-valikturniiriks. «Esialgset valikut polnud väga keeruline teha, lähtusime eelkõige lõppenud hooajal näidatud tasemest ja kutse said need, kes on hetkel parimad,» kommenteeris Keel. «Esimese tempo mängijate osas oli ehk kõige rohkem mõtlemisainet,» lisas peatreener.

«See, et Asko Esna ja Kristjan Õuekallas lähevad kohe pärast klubihooaja lõppu lõikusele, oli varem teada ja sellega olime arvestanud,» sõnas Keel kahe eemalejääja kohta. Lõplik valik tehakse pärast 18. mail toimuvat viimast kontrollmängu. MM-valikturniir toimub 24.–26 maini Rakveres. Eestiga samas alagrupis on Valgevene, Taani ja Läti.

Eesti koondise kandidaadid:

Kert Toobal, Kusti Nõlvak, Martti Keel, Argo Meresaar, Mart Tiisaar, Oliver Venno, Ardo Kreek, Siim Ennemuist, Raimo Pajusalu, Timo Tammemaa, Keith Pupart, Andrus Raadik, Kardo Kõresaar, Martti Juhkami, Jaanus Nõmmsalu, Edgar Järvekülg, Rait Rikberg.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles