Keel: Selverist lahkub tõenäoliselt kaks-kolm meest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Avo Keel Tallinna Selverit juhendamas.
Avo Keel Tallinna Selverit juhendamas. Foto: Aldis Toome

Eesti võrkpallikoondise ja Tallinna Selveri peatreener Avo Keel andis intervjuu portaalile volley.ee, lisaks eesootavatele koondisemängudele rääkis ta ka tulevasest klubihooajast.

Mai lõpus peab Eesti koondis Rakveres MM-valikmänge, valmistuma hakatakse juba järgmisel nädalal. «Algus Tallinnas ja alates 6. maist Rakveres,» tutvustas Keel koondise tegevusgraafikut. «Edasised selle suve-sügise tegemised sõltuvad MMi valikmängude tulemusest.»

Keel avaldas, et praeguse seisuga on Selveril plaanis ka järgmisel hooajal eurosarja mängima minna, kuid ilmselt toimub klubi koosseisus mitu muudatust.

«Selverist lahkub tõenäoliselt kaks-kolm meest. See on ennustus. Tibusid loeme loomulikult alles sügisel,» lausus ta. «Teistest klubidest lisandub ehk samavõrra. Kui pääseb rohkem, pole ka hullu. Loomulikult pean silmas korralike liigasid. Vatikanid, Luksemburgid, Küprosed jms ei loe.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles