Piiroja kodu jäi vee alla: naine haaras loomad ja võttis väärtuslikumad asjad kaasa

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raio Piiroja kodu Sindis.
Raio Piiroja kodu Sindis. Foto: Lääne päästekeskus

Eile lõunast Sindi paisult liikuma hakanud jäämass on ummistanud Pärnu jõe ning tõstnud jõevee taseme Sindis nii kõrgele, et jõudis eile õhtuks juba jõe ääres asuva Linnuriigi elamurajooni elumajadeni. Teiste seas sai kannatada ka Eesti jalgpallikoondislase Raio Piiroja kodu.

«Naine oli kodus. Haaras loomad ja võttis väärtuslikumad asjad kaasa ja minek. Nii palju kui kannatas sai asju ka kõrgemale tõstetud. Naabrid tulid appi. Uputanud on enne ka, aga minu majani pole vesi kunagi jõudnud,» rääkis Hiinas koduklubi juures viibiv Piiroja Postimehele.

Kui Piirojal on seal olnud maja mitmeid aastaid, siis nii kõvasti uputas sealkandis esmakordselt. «Tegelikult on asi selles, et keset talve oli korra sula ja jões oli jääminek. Ja kogu see mass kogunes juba talvel tropina meie majast 200 meetrit allavoolu. Ja nüüd oli selle aasta teine jää minek,» täpsustas Piiroja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles