Schultz sai Tour du Loiret´ kokkuvõttes teise koha

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Silver Schultz
Silver Schultz Foto: Internet
Prantsusmaa amatöörmeeskonna E.C. St Etienne Loire värvides pedaaliv Silver Schultz sai kõrgetasemelise amatööride mitmepäevasõidu Tour du Loiret kokkuvõttes teise koha.


Pühapäeva hommikul kavas olnud 91-kilomeetri pikkuse etapi Cravant - La Ferté Saint-Aubin võitis Cédric Drouet. Alo Jakin oli parima eestlasena sel etapil 7. Schultz sai 15. koha ning Janar Jermakov lõpetas etapi 24. positsioonil, vahendab rattaprofid.com.

Pühapäeva pärastlõunal toimus 8 kilomeetri pikkune temposõit, mille võitis Nicolas Bonnet. Schultz teenis 8. koha, Jakin sai 30. koha ja Jermakov oli 48.

Schultzil oli viimase etapiga hea võimalus tõusta kokkuvõttes ka tuuri üldvõitjaks, kuid ta kaotas Vojtech Haceckyle ühe sekundiga ning pidi seetõttu ülinapilt leppima teise kohaga. Jakin sai nelja etapi kokkuvõttes 10. koha (+1.11) ning laupäeval sõidetud teise etapi võitnud Jermakov 12. koha (+1.37).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles