Wawrinka vastu vaid kolm geimi võitnud Murray langeb edetabelis

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andy Murray
Andy Murray Foto: SCANPIX

Monte Carlos peetaval Masters-sarja tenniseturniiril kolmandas ringis konkurentsist langenud šotlane Andy Murray pole tuleva nädala maailma edetabelis enam teine reket.

Murray kaotas vaid 58 minutit kestnud mängus turniiril 13. asetatud šveitslasele Stanislas Wawrinkale (WTA 17.) 1:6, 2:6.

Kaotus tähendab, et järgmise nädala edetabelis langeb Murray kolmandaks ja tagasi 2. kohale tõuseb šveitslane Roger Federer, kes Monte Carlos ei mängi.

Wawrinka läheb veerandfinaalis vastamisi prantslase Jo-Wilfried Tsongaga, kes oli 6:3, 6:0 parem austerlasest Jürgen Melzerist.

Rafael Nadal pikendas enda võiduseeriat, alistades 6:2, 6:4 sakslase Philipp Kohschreiberi, hispaanlane on nüüd Monte Carlo turniiril võitnud 44 järjestikust mängu, viimati pidi ta seal kaotusekibedust tunnistama 2005. aastal. Veerandfinaalis läheb Nadal kokku bulgaarlase Grigor Dimitroviga, kas sai 6:2, 6:4 jagu Florian Mayerist.

Itaallane Fabio Fognini üllatas 4. asetatud tšehhi Tomas Berdychit, võttes 6:4, 6:2 võidu, järgmisena läheb Fognini vastamisi 7. asetatud prantslase Richard Gasquet ja 9. paigutusega horvaadi Marin Cilici vahelise kohtumise võitjaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles