Raju 11 lõppes eestlastele nelja võiduga, õhtu tipphetkeks kaks vägevat nokauti

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raju 11.
Raju 11. Foto: Mihkel Maripuu

Saku Suurhallis peetud Eesti sportliku vabavõitluse liiga võistlus Raju 11. Õhtu tipphetkede eest hoolitsesid Henri Hiiemäe ja Aleksandr Fjodorov - mõlemad alistasid oma vastase võimsa nokaudiga. Lisaks neile kahele jätsid võidu koju veel ka Jorgen Matsi ja Ilja Drovnjašin.

Päevase amatöörürituse otseülekanne algab kell 12 ja see on tasuta, kell 19 algava õhtuse profiürituse ülekanne on tasuline (4.80 €). Ülekannet kommenteerivad Kuldar Nei (spordiklubi 3D Treening) ja Martin Plaser (MTÜ Toeta Eesti Maadlust).

1. matš (B -77,1 kg)

Ilja Drovnjašin (Eesti) alistas 2. raundis 3.16 enne lõppu käelukuga Ǻke Bergvalli (Rootsi).

2. matš (B -70,3 kg)

Helin Paara ja Zarah Fairni (Prantsusmaa) kohtumine katkestati esimese raundi järel Paara vigastuse tõttu, võitjaks kuulutati seega Zarah Fairn.

3. matš (B -68,0 kg)

Lauri Ülenurm kaotas prantslasele Walid Seghirile 1.06 enne esimese raundi lõppu giljotiinkägistusega.

4. matš

Publikule vahepealaks pakutud kreeka-rooma maadlusmatš Eerik Apsi ja Alo Toomi vahel lõppes viigilise tulemusega.

5. matš (B -65,8 kg)

Henri Hiiemäe alistas Pascal Louissainti (Prantsusmaa) 35 sekundit pärast matši algust nokaudiga.

6. matš (A -77,1 kg)

Aleksandr Fjodorov tõi Eestile õhtu kolmanda võidu, alistades Andre de Jesuse (Brasiilia) 59 sekundit pärast matši algust nokaudiga.

7. matš (A -77,1 kg)

Dmitri Ivanovi matš Leonardo d'Auriaga (Itaalia) katkestati teises raundis, sest vastane  sai vigastada. Kuna aga Ivanov kasutas keelatud võtet (maas olles põlvelöök pähe), kuulutati kohtunike otsusega võitjaks Leonardo d'Auria.

8. matš (A -65,8 kg)

Jorgen Matsi lõpetas võistlusõhtu eestlaste jaoks ilusti, alistades Giorgio Belsanti (Itaalia) kohtunike ühehäälse otsusega.

Taas oli Raju võimalus jälgida ka neil, kes mingil põhjusel kohale tulla ei saa – nimelt tehakse kogu üritusest Postimehe spordiportaali vahendusel rahvusvaheline HD-kvaliteediga otseülekanne.

Raju 11 võitluskaart (tutvu lähemalt)

Võitluskaardil on lisaks Eesti maadluse toetuseks üks muudetud reeglitega kreeka-rooma maadlusmatš, kus lähevad vastamisi kaks Eesti maadluskoondislast: Eerik Aps ja Alo Toom. Matši juhatab sisse Londoni olümpiahõbe Heiki Nabi. Loe lähemalt siit.

MMA ehk sportlik vabavõitlus on võitlussport, mis ühendab endas kolm olümpiaala – poksi, maadluse ja judo – ning teised kahevõitlusalad. Raju on Eesti sportliku vabavõitluse liiga, mille matšid toimuvad Eestis ainulaadses, võrkaiaga piiratud puuris.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles