Madridi Realis ja FC Barcelonas võivad tekkida uued supertandemid

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gareth Bale
Gareth Bale Foto: SCANPIX

Milano Interis skaudina töötav ja 1960. aastal Euroopa parimaks jalgpalluriks valitud hispaanlane Luis Suarez leiab, et Madridi Real peaks suvel palkama Tottenhamis palliva Gareth Bale’i, kuna koos Cristiano Ronaldoga moodustaksid nad rünnakul täiusliku duo.

«Ta on väga hea. Madridi Real teeks seeläbi suure kvalitatiivse hüppe, kui korraga oleksid väljakul nii Bale kui ka Ronaldo,» sõnas Suarez Marcale. «Kahekesi suudaksid nad kaitseliini ribadeks tõmmata. Mul ei ole mingit kahtlust, et (Lionel) Messi ja Ronaldo järel on Bale parasjagu kõige huvitavam mängija. Lisaks sellele on ta alles 23.»

Seni on räägitud, et Bale’i eest tuleks Realil lauale laduda ligi 60 miljonit eurot, kuid samas märgitakse, et Madridi klubi ja Tottenham sõlmisid eelmisel aastal omavahelise lepingu, misläbi lubasid nad ka tulevikus omavahel mängijaid vahetada.

«Ta alustas vasakkaitsjana ja nüüd mängib ta teise ründajana. Ta võib täita kõiki positsioone. Pigem maksaksin ma Bale’i eest 60 miljonit eurot, kui Neymari eest 40-45 miljonit eurot,» lisas Suarez.

Suarez pallis karjääri jooksul Deportivo la Corunas, FC Barcelonas, Madridi Realis ning Sampdorias ning 1961. aastal sai temast maailma kalleim jalgpallur, kui Inter maksis Barcelonale tema eest 177 000 eurot.

Samas kui Bale'i on pikalt seotud realiga, siis samal ajal sihib nende igapõline rivaal FC Barcelona brasiillasest imemeest Neymari. Viimati teatati, et Neymar võib suvel alustada juba Barcelonaga läbirääkimisi.

Seega on võimalik, et Realis ja Barcelonas tekivad uued supertandemid ja nende kahe klubi mööduvõtud võivad muutuda veelgi tähelepanuväärsemateks. Kindlasti naelutaks El Clasico veelgi rohkem inimesei teleekraanide ette, kui ühel poolel tuleksid väljakule Ronaldo ja Bale ning teisel pool Messi ja Neymar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles