Endine maailmameister: O’Sullivan on elu parimas vormis

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ronnie O'Sullivan koos oma pojaga.
Ronnie O'Sullivan koos oma pojaga. Foto: SCANPIX

Täna algavad Inglismaal Sheffieldis Crucible'i teatris snuukri maailmameistrivõistlused ning põnevusega oodatakse tiitlikaitsja Ronnie O’Sullivani tagasitulekut. Tema maailmameistrist treeningpartner Peter Ebdon rääkis, et O’Sullivan on väga heas vormis.

«Kui keegi arvab, et O'Sullivan ei ole võistluseks valmis, siis ta eksib rängalt,» rääkis Ebdon BBCle. «Ta mängib uskumatul tasemel. Kui midagi on üldse on muutunud, siis on ta paremaks läinud.»

2002. aasta maailamameister Ebdon on viimasel ajal palju koos veebruaris tippsporti naasmisest teatanud O’Sullivaniga harjutanud. 12 kuu jooksul vaid ühe võistlusmängu pidanud tiitlikaitsja on Ebdoni sõnul koguni paremas vormis kui eelmisel aastal.

«Ta on tippvormis ja teda on raske võita. Ma usun, et me näeme O'Sullivani mängimas paremat snuukrit kui möödunud aastal,» jätkas ta.

Tema kaitsemäng (safety game – inglise keeles) on Ebdoni sõnul jõudnud uuele ja fenomenaalsele tasemele. «See on nagu kunstivorm,» kiitis ta.

Neljakordne maailmameister O’Sullivan alustab MMi täna, kui kohtub avaringis Marcus Campbelliga Šotimaalt. Favoriitidest on täna võistlustules veel Marc Williams, kes kohtub Michael White’iga, ja Shaun Murphy, kelle vastaseks on Martin Gould.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles