Aljand ja Tribuntsov näitavad Oeni mälestusvõistlusel head minekut

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martti Aljand
Martti Aljand Foto: Mihkel Maripuu

Eile Norras Bergenis alanud Alexander Dale Oeni mälestusvõistlustel jõudsid Ralf Tribuntsov ja Martti Aljand meeste 100 meetri kompleksujumises kindlalt finaali. Aljand jõudis finaali ka 50 meetri rinnuliujumises.

Tribuntsovi ajaks märgiti 55,39, mis andis Simon Sjödini järel teise koha. Aljandi aeg oli 56,27 ja see andis eelujumistes kolmanda koha. Finaal peetakse täna kell 19.16.

Mõni aeg hiljem osales Aljand ka 50 meetri rinnuliujumise eelujumises, kus sai kirja parima aja (28,16). Finaal ujutakse homme.

Eile samuti head hoogu näidanud eestlastel seisab täna ees veel teisigi finaale. Eilses eelujumises rahvusrekordit parandanud Tribuntsov on täna stardis ka 100 meetri seliliujumise finaalis. Aljand jõudis eile parima ajaga täna toimuvasse 100 meetri rinnuliujumise finaali.

Dale Oen võitis 2011. aasta ujumise MMil 100 meetri rinnuliujumises kuldmedali, lisaks oli tal kaks EM-kulda. Pekingi olümpialt teenis ta hõbeda ja oli Londoni olümpial üheks Norra suurimaks medalilootuseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles