Wisla jäi taas võiduta, Pareiko vahetati poolajal välja

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sergei Pareiko.
Sergei Pareiko. Foto: SCANPIX

Eesti jalgpallikoondise väravavahi Sergei Pareiko koduklubi Krakowi Wisla jätkab Poola kõrgliigas kurba seeriat: 2:2 viik Jagiellonia Bialystokiga tähendab, et Wisla võiduta ollakse juba kuus mängu järjest.

Neist kuuest mängust on Wisla kaks viigistanud ja neli kaotanud. Pareiko selja taha löödi seekord esimene pall 35. minutil ja teisel poolajal asendas teda postide vahel Gerard Bieszczad. Vahetuse põhjus pole veel teada, kuid Poola liiga kodulehe tekstipõhises ülekandes märgiti ühe võimalusena Pareikot viimasel ajal vaevavaid põlveprobleeme.

65. minutil läks Jagiellonia juba 2:0 juhtima, ent Wisla suutis siiski võõrsil viigipunkti päästa, kui 68. minutil oli täpne Emanuel Sarki ja 79. minutil Rafael Boguski. Liigatabelis hoitakse 16 meeskonna seas 12. kohta, väljalangemistsoonist ehk 15. kohast lahutab klubi õnneks siiski tervelt üheksa punkti. Hooaja lõpuni jääb Poolas veel seitse vooru.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles